Zoeken naar lekker van

Uw zoekactie voor lekker van leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottom sletje 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sletje zoekt 2 tops
Hallo, Ik ben een geil, gewillig sletje en wil graag een trio meemaken waarbij ik als sletje wordt gebruikt door jullie twee. Neuken met condoom, pijpen zonder. Ik wil op mijn knieën tussen jullie gaan en hard pijpen. Om dan daarna mijn kontje aan te bieden zodat ik tegelijk wordt geneukt terwijl ik de ander pijp. Jullie mogen beiden in mijn mond/over mijn gezicht klaarkomen zodat ik alles lekker kan doorslikken. Ik ontvang in Wilrijk. Verplaats is mogelijk als het makkelijk bereikbaar is met openbaar vervoer of niet te ver. Ben 30/176/90 met kort bruin haar en baardje. Leeftijd maakt me niet zoveel uit. Clean, hygiëne en discretie gevraagd en gegeven. Voorkeur voor grote lullen en veel zaad.  
Jef 36 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Waar kan ik terecht?
Hallo, ik ben op zoek naar een geile date! Ik zou het fijn vinden om lekker gepijpt te worden! Als je andere wensen hebt zijn ze zeker bespreekbaar! Graag reacties met stats en dickpic. Ik kan NIET ontvangen.  
David 30 jaar Antwerpen - Merksem
Wijderzijdse zuigbeurt of wie zuig me lekker leeg?regio merksem
Zoals vermeld lekkere zuiglul gezocht?  
bert 56 jaar West-Vlaanderen - Menen
pijpen
wie heeft er deze voormiddag zin om elkaar lekker te pijpen en verwennen ik kan wel niet ontvangen .  
Kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile mannen met dunne/kleine pik. Ook 65+ mag
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord  

Geile mannen met dunne/kleine pik. Ook 65+ mag
Marcel 56 jaar Limburg - Lommel
Lekker afzuigen (versa)
Wie komt mijn paal (17/5) afzuigen? Heb ook lekker kontje. Vandaag verlof, kan ontvangen.  

Lekker afzuigen (versa)
Lekkers 44 jaar Antwerpen - Malle
Ik wil lekkers....
Wie kan er deze namiddag rond 14u30 naar mij, in Oostmalle, komen, op elkaar lekker te pijpen en zich te laten neuken. Zelf ben ik een lekkere bi top van 42j, normaal, sportief gebouwd en goed,en lekker, voorzien. 187-89-19*5. Enkel verzorgde, goed uitziende, normaal, sportief gebouwde personen, koppeltjes lag ook. Geen bierbuiken, forse baarden of beharing.....lekker.  
Ruben 34 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
Wie wil mijn ochtenderectie zien?
Hoi hoi, Net opgestaan met een giga ochtenderectie. 19 centimeter aan plezier… Wie wil samen met mij rukken om de dag lekker te starten? Voeg me toe op Skype: ruben degendt. Stuur: ochtenderectie. Ik bel je dan meteen en we kunnen lekker starten… Ik ben een knappe man van 35 jaar. Wie durft me aan?  
bart 68 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
voor de eerste maal met man
ik zoek iemand die ook lekker naakt wil lopen met een man voor de eerste keer 60 plus in alle discretie en op hijgiene gesteld is ni behaard  

voor de eerste maal met man
gewillige bottom 41 jaar Antwerpen - Bornem
gewillige bottom zoekt top
Ik bied nu heel graag mijn lekker gewillig en goed gespoeld neukkontje aan, om me lekker kont neuken. Je mag me neuken hoe en zolang je maar wil. Ik snak echt naar een of meerdere lullen dat me naar hartelust neuken . Hopelijk reageren jullie en word ik snel keilekker door 1 of meerdere stijve lullen goed geneukt 41j 1.72m 95kg en snakkend naar jullie stijve lullen in mijn kont. mail me MET FOTO, ik antwoord zo snel mogelijk. liefst uit de buurt van Bornem en beetje er buiten, DIE WEL KAN ONTVANGEN.  

gewillige bottom zoekt top
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10